Compania Sodexo Solutii pentru Motivare, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata romaneasca a solutiilor de motivare B2B, avand in portofoliu tichete de masa, tichete cadou, vacanta, de cresa, sociale si platforme de incentivare, si-a relocat spatiile de birouri si activitatea de productie in complexul Novo Park, amplasat in imediata vecinatate a statiei de metrou Pipera.
Incepand cu data de 15 aprilie 2013, Sodexo Solutii pentru Motivare isi desfasoara activitatea in cladirea G a Novo Park, alaturandu-se celorlalte companii multinationale care au sediul in parcul de birouri: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Kraft Foods Romania, Garanti Bank sau Ringier.

„Novo Park s-a pozitionat inca de la inaugurare, din anul 2005, ca un parc de afaceri ocupat exclusiv de chiriasi ancora, iar relocarea Sodexo, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata tichetelor valorice, confirma din nou acest lucru”, a declarat Liviu Tudor, proprietarul proiectului Novo Park.

Compania Sodexo Solutii pentru Motivare a inchiriat o suprafata totala de 2.700 mp in cladirea G din cadrul parcului de afaceri. Novo Park a ajuns astfel la un grad de ocupare de 98%.

“Dedicarea de care dau dovada angajatii este principalul atu al unei companii si de aceea dorim sa le oferim angajatilor nostri conditii de munca moderne. In acest mod, le multumim totodata pentru efortul depus, ca si pentru rezultatele pe care le aduc in fiecare zi companiei Sodexo”, a afirmat Jean Istasse, director general al Sodexo Solutii pentru Motivare.

„Novo Park ofera exact ceea ce am cautat: un spatiu modern pentru birouri, precum si un spatiu in care activitatile noastre specifice de operatiuni pot fi organizate optim, toate acestea intr-o cladire clasa A, amplasata in apropierea mijloacelor de transport public si in jurul careia exista numeroase facilitati si puncte de interes. Pana in acest moment, noul amplasament a avut un impact pozitiv asupra echipei noastre si speram ca lucrurile sa continue in aceeasi directie”, a adaugat Jean Istasse.

Cladirea G are o suprafata inchiriabila de aproximativ 16.000 mp, desfasurata pe parter plus cinci etaje si gazduieste, alaturi de Sodexo, si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Parcul de afaceri Novo Park, dezvoltat de compania Genesis Development, este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de peste 72.000 mp inchiriabili si are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriasii Novo Park se afla: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Kraft Foods Romania, Garanti Bank, Ringier, Infineon Technologies, Yokagawa, ITC Networks/Luxoft si UniCredit Business Integrated Solutions.

Genesis Development este dezvoltatorul proiectelor de birouri Novo Park, amplasat in zona de nord, si West Gate, amplasat in vestul Bucurestiului, care totalizeaza peste 145.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri