Starbucks va deschide o cafenea in complexul de birouri Novo Park, din nordul Capitalei. Novo Park este un complex de birouri din nordul Bucurestiului, dezvoltat de compania Genesis Development, condusa de omul de afaceri Liviu Tudor.

Cafeneaua Starbucks va fi amplasata la parterul cladirii D din cadrul complexului Novo Park, avand acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu. Cafeneaua Starbucks va ocupa o suprafata de 200 de metri patrati si va fi deschisa publicului incepand cu luna septembrie. Aceasta va fi cea de-a zecea cafenea Starbucks din Romania si cea de-a opta din Bucuresti. Tranzactia a fost intermediata de Colliers.

"Lantul de cafenele Starbucks este intr-o continua extindere in Romania, iar deschiderea unei unitati intr-unul din cele mai mari parcuri de birouri este o decizie strategica. Am ales Novo Park datorita faptului ca se afla intr-o zona de business foarte bine dezvoltata. In plus, se bucura de un acces excelent din doua artere principale: Bulevardul Dimitrie Pompeiu si strada Fabrica de Glucoza”, a afirmat Petko Zahariev, actionar al companiei care detine franciza Starbucks in Romania.

Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Complexul de birouri a obtinut certificarea BREEAM.Printre chiriasii Novo Park se numara: Hewlett-Packard (HP), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii, in prezent ocupat in proportie de 100%. Investitiile realizate de Genesis Development in Romania se ridica la 300 de milioane de euro.

Lantul american de cafenele...
Citeste si: Starbucks ajunge la 11 cafenele in Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si