Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere cu Garanti Bank Romania pentru inca 5 ani. Noua intelegere cu Garanti Bank va intra in vigoare in octombrie 2019.

"Prezenta sediului central al Garanti Bank in Novo Park, timp de 16 ani neintrerupti, este deosebit de importanta pentru noi", a explicat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property. "Prin prelungirea contractului cu Novo Park, Garanti Bank a ales sa ramana prezent in centrul neoficial de afaceri al Bucurestiului - Zona Barbu Vacarescu / Pipera", a adaugat Stefan Tudos, vicepresedintele Genesis Property.

Garanti Bank face parte din grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA). Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare banca privata din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este actionarul majoritar al TGB.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucuresti, dezvoltat de compania Genesis Property. Complexul este format din sapte cladiri cu o suprafata utila totala de inchiriat de 75.000 de metri patrati de spatii de birouri clasa A.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri