Astfel, un cetatean roman dezvolta un proiect residential de 1,2 mil. euro in zona Unirii, iar un italian investeste circa 3 mil. euro intr-un proiect in zona Obor.

Dezvoltatorii acestor 2 cladiri sunt 2 persoane fizice (roman la zona Unirii si Italian la Obor) ce isi doresc sa isi pastreze intimitatea, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au ales ca RealTime sa ii reprezinte in mod exclusiv.

Blocul din cartierul Unirii (foto articol) se afla pe strada Lt. Dumitru Papazoglu si este compus, in prima faza, din 20 de apartamente dispuse pe parter si 4 etaje. Blocul va fi finalizat in luna septembrie 2013 si mai are la vanzare 11 apartamente. Preturile pornesc de la 60.000 ruro+TVA pentru garsoniere si 74.000 euro+TVA pentru apartamentele cu 2 camere.

Citeste si:

Blocul din zona Obor (foto text) se afla pe Aleea Avrig, are 45 de apartamente dispuse pe parter si 9 etaje. Proximitatea fata de Piata Obor ofera mijloace de transport catre orice zona a orasului. Blocul va fi finalizat in luna septembrie 2013 si este vandut in proportie de 30%. Preturile pornesc de la 47.250 euro+TVA pentru garsoniere si 71.400 euro+TVA pentru apartamentele cu 2 camere.

Departamentul rezidential RealTime Imobiliarii gestioneaza vanzarile pentru City Point (lansat in aprilie 2013) sau Privilegio Brasov. Pe langa cele doua noi proiecte, compania negociaza preluarea a inca 3 proiecte in exclusivitate.