Sebastian Mahu s-a alaturat DTZ in noiembrie 2012, atunci cand proiectul Felicia a intrat in administrarea DTZ Echinox. In scurt timp, Sebastian a preluat si coordonarea unui nou proiect DTZ Uvertura Mall Botosani, unde s-a ocupat atat de gestiunea structurii administrative (personal, proceduri property management), cat si de coordonarea activitatilor de inchiriere si deschidere a centrului comercial. In acelasi timp, Sebastian a pus bazele unui nou produs DTZ - Retail Metrics, pornind de la nevoia proprietarilor de a imbunatati performantele centrelor comerciale.

Retail Metrics reprezinta o serie de instrumente de cercetare care exploreaza comportamentul consumatorului, dinamica pietei, dar si pozitionarea centrului comercial in zona sa de acoperire.

Yves D'Arfeuille, fostul sef pe property management al DTZ, a parasit compania urmand sa se dedice unor proiecte proprii.

Citeste si:

DTZ Echinox administreaza in prezent un portofoliu de 150.000 mp de proiecte de retail, printre care Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Uvertura Mall din Botosani aflata in proprietatea Moldova Universal.