Cushman & Wakefield Echinox recruteaza un nou Property Manager de la EKA Investment Group

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza echipa de Property Management prin recrutarea Alinei Dima, specialist cu o experienta de aproape 8 ani pe piata imobiliara, perioada in care a coordonat activitati pe segmentele de spatii de birouri si retail in cadrul EKA Investment Group.

In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, "Alina Dima va avea functia de Property Manager si se va ocupa de mentinerea relatiei cu chiriasii, coordonarea furnizorilor si a echipelor ce asigura buna desfasurare a activitatilor specifice unei cladiri, identificarea permanenta de noi oportunitati de crestere a veniturilor si livrarea serviciilor in concordanta cu contractele incheiate", potrivit companiei.

Ea a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale detinute de grupul REWE in orasele Bucuresti (Fundeni), Buzau, Targoviste, Ploiesti si Braila.

Alina Dima detine doua mastere, unul in Studii Administrative Europene la SNSPA si cel de-al doilea in Istoria si Practica Relatiilor Internationale la Universitatea Bucuresti.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de birouri al companiei a inchiriat in primele noua luni ale anului spatii cu o suprafata cumulata de aproximativ 60.000 de metri patrati in cladiri de birouri din Bucuresti si din tara.

Citeste si:
Record de tranzacții pe piața de spații logistice în pandemie
Încă un domeniu care a...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri