Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza echipa de Property Management prin recrutarea Alinei Dima, specialist cu o experienta de aproape 8 ani pe piata imobiliara, perioada in care a coordonat activitati pe segmentele de spatii de birouri si retail in cadrul EKA Investment Group.

In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, "Alina Dima va avea functia de Property Manager si se va ocupa de mentinerea relatiei cu chiriasii, coordonarea furnizorilor si a echipelor ce asigura buna desfasurare a activitatilor specifice unei cladiri, identificarea permanenta de noi oportunitati de crestere a veniturilor si livrarea serviciilor in concordanta cu contractele incheiate", potrivit companiei.

Ea a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale detinute de grupul REWE in orasele Bucuresti (Fundeni), Buzau, Targoviste, Ploiesti si Braila.

Alina Dima detine doua mastere, unul in Studii Administrative Europene la SNSPA si cel de-al doilea in Istoria si Practica Relatiilor Internationale la Universitatea Bucuresti.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de birouri al companiei a inchiriat in primele noua luni ale anului spatii cu o suprafata cumulata de aproximativ 60.000 de metri patrati in cladiri de birouri din Bucuresti si din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri