Unilever Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bunurilor de larg consum, ocupa de cinci ani etajul patru al corpului B din complexul de birouri Baneasa Business & Tehnology Park, detinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Capitalei.

Aici lucreaza aproximativ 180 de persoane, dintre cei aproximativ 300 de angajati ai Unilever South Central Europe. Acestia ajung la munca fie prin intermediul RATB sau a transportului special pus la dispozitie de catre companie. In plus, acestia beneficiaza si de locuri de parcare asigurate de proprietarii cladirii.

“Dupa cinci ani, odata cu reinnoirea contractului, am decis sa reamenajam si sediul, sa il repartitionam, potrivit noilor tendinte si principii, pe care si Unilever le-a adoptat, si care incurajeaza mobilitatea si colaboarea la birou. Acest concept poarta numele, in Unilever, de <<agile working>> si ii incurajeaza pe angajati sa lucreze intr-o maniera potrivita stilului si nevoilor lor, oferind zone de lucru individuale (focus), de interactiune (connect) si de relaxare (vitality - cafeteria - unde avem un garden wall si canapele, camera de relaxare, bucataria). Astfel, in noul spatiu Unilever incurajam flexibilitatea si minimizam constrangerile ce tin de spatiul de lucru”, spune Dana Dobrescu, director de comunicare Unilever SCE.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.