Thomsons Online Benefits detine o suprafata inchiriata de 450 de metri patrati in cladirea de birouri Olimpia Business Center din Cluj-Napoca, prima cladire de birouri de clasa A din oras, inaugurata in anul 2006. Suprafata inchiriata de Thomsons este distribuita pe doua etaje, unul pentru birouri, iar cel de-al doilea dedicat Thomsons Academy, cu sali si laboratoare de training, terasa si un generos spatiu de socializare si luat masa.

Cladirea de birouri in care este situat sediul Thomsons se afla pe Calea Dorobantilor, la 10 minute de centrul orasului, locatia avand acces usor la aeroport si caile de transport public din orice punct al orasului. Proprietarul cladirii de birouri Olimpia Business Center este Alexandru Galos, iar printre chiriasi se numara Arobs, Evalueserve, Citibank si RDS&RCS.

Compania britanica s-a stabilit in aceasta locatie in perioada martie-aprilie 2012, determinata de avantajele pe care aceasta le oferea, de la apropierea de aeroport si principalele puncte de interes din oras (centre comerciale sau centrul orasului) la functionalitatea si posibilitatea de extindere a sediului (Thomsons si-a extins suprafata de la unul la doua etaje, in luna ianuarie 2013).

"Suntem foarte multumiti de aceasta locatie avand in vedere toate avantajele mentionate mai sus: zona, cai de acces, facilitati", spun reprezentantii companiei.

Sediul Thomsons beneficiaza de trei sali de sedinta de dimensiune medie, o sala mare pentru intalniri sau video-conferinte si doua sali de training. Birourile sunt amplasate in spatiu deschis.