Atenor a schimbat constructorul pentru proiectul de birouri Hermes Business.

PeliFilip a asistat dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor Group la incheierea contractului de antrepriza generala cu Octagon Contracting & Engineering, pentru construirea primei faze din cadrul Hermes Business Campus, un ansamblu de cladiri de birouri si spatii comerciale de aproximativ 78,000 mp, situat in noul centru de business din nordul Bucurestiului. Prima faza a proiectului va oferi 18.000 m.p. suprafata inchiriabila.

“Incheierea cat mai urgenta si in cele mai bune conditii a contractului cu noul antreprenor general, Octagon Contracting & Engineering, a fost esentiala pentru reusita proiectului, in contextul falimentului fostului antreprenor general, compania austriaca Alpine Bau GmbH, si a denuntarii contractului de antrepriza generala de catre lichidatorul acestuia. Dincolo de urgenta pentru client a contractarii unui nou antreprenor general, contractul de construire a ridicat probleme juridice complexe, datorita necesitatii reglementarii cat mai clare a conditiilor preluarii santierului de catre Octagon Contracting & Engineering, precum si a situatiei subcontractorilor”, a declarat Oana Albota, partener PeliFilip, coordonatorul echipei care a oferit asistenta juridica pentru realizarea contractului.

Alaturi de Oana Albota, partener specializat in constructii, arbitraje in constructii si real estate in cadrul PeliFilip, din echipa de proiect au mai facut parte avocatii Ioana Waszkiewicz, senior associate, Mirabela Maria, associate si Carmen Valcu, associate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri