Proiectul Citadella Titan, ar putea fi scos la vanzare pentru 6,85 mil. euro

Ansamblul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa, ar putea fi scos la vanzare in bloc la un pret de 6,85 milioane de euro, potrivit planului de reorganizare aprobat de creditori, acesta oferind de asemenea posibilitatea ca principalul creditor, Banca Comerciala Romana, sa preia proiectul.

Complexul este dezvoltat de compania BRC Business Group, iar planul de organizare a fost aprobat joi, potrivit unui comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei, citat de Mediafax.

Ca efect al crizei financiare si al prabusirii pietei imobiliare, la 26 ianuarie 2012, dezvoltatorul proiectului Citadella Titan si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti, cerere admisa de instanta. BRC Business Group are datorii de 71 milioane lei, din care 38 milioane lei catre BCR.

"Planul de reorganizare propus de catre administratorul judiciar prevede valorificarea intregului activ, Citadella Titan, catre un investitor la pretul de 6,85 miliaone de euro + TVA sau valorificarea activului pe unitati locative, in sistem retail la pretul de 10,402 milioane de euro + TVA. Planul permite si darea in plata a intregului activ Citadella Titan catre creditorul garantat Banca Comerciala Romanaa si/sau catre orice alta persoana fizica si/sau juridica care se subroga in drepturile si obligatiile creditorului garantat", se mentioneaza in comunicat.

BRC Business Group a fost constituita in anul 2006 de catre un grup de investitori din Marea Britanie, Olanda si Israel.

Citeste si:
Premier Estate a vandut toate apartamentele din Citadella Titan
Premier Estate Management a...

Citadella Titan este singurul proiect finalizat de catre grupul de investitori in Bucuresti. Ansamblul cuprinde doua blocuri de cate 14 etaje fiecare, cu un total de 224 de apartamente de 1, 2 si 3 camere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri