Prezenta pe piata din anul 1998, filiala locala a Wienerberger, unul dintre cei mai mari producatori de caramizi din Romania si din Europa, si-a mutat activitatea in birourile Baneasa Business&Technology Park in anul 2008.

Producatorul de materiale pentru constructii ocupa o suprafata de 600 de metri patrati, ceea ce reprezinta doar o parte a primului etaj a cladirii de birouri din zona de nord a Capitalei.

“Sediul in care ne desfasuram activitatea ne-a placut din primul moment in care l-am vazut. Este extrem de spatios, luminos si ne ofera o priveliste foarte placuta, cladirea fiind amplasata intr-o zona cu mult spatiu verde in imprejurimi. Foarte importante in alegerea sediului au fost si aspectele practice: dispunem de spatii de parcare suficiente, suntem aproape de aeroportul Otopeni, avem spatiu propriu special amenajat pentru ca angajatii Wienerberger sa poata lua masa”, au declarat reprezentantii companiei austriece.

In sediu lucreaza circa 30 de angajati, iar spatiul de 600 de metri patrati pe care il ocupa este incarcat cu tablouri, schite sau obiecte de olarit, in special modele de caramizi care porta amprenta Wienerberger.

Citeste si:
Cum trebuie pregatita o sala de sedinte pentru intalniri mai eficiente
Cum trebuie pregatita o sala...

Birourile dispun de doua sali de sedinta. “Una dintre acestea este mai spatioasa si ne permite sa organizam intalniri ceva mai ample. Ambele sali sunt dotate cu echipamentul tehnic necesar”.

Desi cladirea de birouri dispune de un restaurant, angajatii opteaza de cele mai multe ori sa ia masa fie in spatiul amenajat in birourile companiei sau in afara sediului.

“Sala de mese este amplasata in incinta sediului pe care il ocupam, este un spatiu generos, placut si dotat cu toate echipamentele electrocasnice necesare. Colegii nostri iau masa atat la birou cat si in afara sediului, in functie de preferintele personale”, au mai spus reprezentantii Wienerberger.

Citeste si:
In vizita la Bolt: cum arata biroul companiei de ride sharing
Birou de companie: cum arata...

Producatorul austriac de materiale pentru constructii dispune de 16 locuri de parcare, despre care spune ca sunt suficiente pentru intregul colectiv al Wienerberger.

Wienerberger este prezenta in Romania din 1998, cu activitati de import, promovare si vanzare a produselor sale, ajungand ca pana in prezent sa realizeze o acoperire nationala, printr-o retea de peste 100 de distribuitori.

In anul 2004, Wienerberger a deschis oficial cea mai mare si mai moderna fabrica de caramizi din Romania, la Gura Ocnitei. Tot in 2004 a fost achizitionata o a doua unitate de productie in Sibiu. Fabrica de la Sibiu a intrat in retehnologizare in toamna anului 2005, proces incheiat in 2006. Investitia de la Sibiu s-a ridicat la valoarea de 18 milioane de euro. Cea de a treia fabrica – un proiect greenfield - s-a deschis oficial in iunie 2008 la Tritenii de Jos, judetul Cluj.

Citeste si:
ING s-a mutat in Expo Business Park: cum arata noul sediu al bancii
ING Bank s-a mutat in...

Afacerile companiei austriece s-au ridicat anul trecut la 28 de milioane de euro.

In prezent, Wienerberger Sisteme de Caramizi Romania are 230 de angajati, dintre care 180 lucreaza in cele trei fabrici, iar restul in structuri administrative si manageriale.

Principalii concurenti ai Wienerberger – Sisteme de Caramizi pe piata locala sunt Ceramica Iasi, Cemacon Zalau, Siceram, dar si Soceram.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
In vizita la compania care a gasit in Romania "cei mai buni ingineri din lume"
Setari Cookie-uri