Extinderea World Class Plaza Romania vine ca urmare a cresterii cererii de servicii de welness, ca si tendintei observate la bucurestenii care urmaresc sa isi gaseasca un astfel de spatiu cat mai aproape de cartierele unde locuiesc si muncesc.

Prin extinderea spatiului din Plaza Romania, World Class va aduce o serie de echipamente de ultima generatie, precum sistemul combinat de fitness Synergy 360, care ajuta pana la 16 utilizatori simultani sa isi lucreze grupele de muschi favorite, sistemul Queenax, care ofera solutii de antrenament de fitness “anti-gravitational”, dupa cele mai noi tendite internationale, sau Bulgarian bags, pentru cei care prefera un antrenament clasic.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania, Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.