"Pe elemente de structura, s-au inregistrat scaderi (fata de decembrie, n.r.) astfel: lucrarile de reparatii capitale cu 22,0%, lucrarile de constructii noi cu 11,2% si la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 2,7%. Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la constructiile ingineresti cu 16,1%. Cladirile nerezidentiale si cladirile rezidentiale au inregistrat o crestere cu 11,9%, respectiv 4,4%", se arata intr-un comunicat al INS, potrivit Mediafax.

Fata de ianuarie 2013, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 9,2% ca serie bruta. Pe elemente de structura, la lucrarile de reparatii capitale si lucrarile de constructii noi au avut loc scaderi cu 23,6%, respectiv cu 12,6%. La lucrarile de intretinere si reparatii curente s-a inregistrat o crestere cu 11,4%.

La constructiile ingineresti si la cladirile nerezidentiale volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 17,4%, respectiv cu 2,8%. La cladirile rezidentiale s-a inregistrat o crestere cu 27,7%.