Maurer Imobiliare, companie cu capital privat german, detinuta de omul de afaceri Simon Maurer, va demara in 2014 si a doua faza a proiectului rezidential Avangarden3 din nordul Brasovului, faza care va cuprinde in total 10 blocuri cu aproximativ 1.200 de unitati locative, au declarat oficialii dezvoltatorului pentru wall-street.ro.

In prezent, in proiectul Avangarden3 au fost finalizate 1.263 de locuinte in 14 blocuri, alte 4 blocuri, cu 370 de apartamente, urmand sa fie livrate pana la finalul lui 2014. Astfel, pana la finalul anului compania ar urma sa finalizeze integral prima faza a proiectului Avangarden3, care va cuprinde 18 blocuri cu 1.633 de apartamente.

Compania are in plan sa inceapa anul acesta si faza a doua din Avangarden3, care presupune extinderea complexului imobiliar cu inca 10 blocuri, care vor totaliza aproximativ 1.200 de unitati locative.

Dezvoltatorul imobiliar dispune de inca 5 hectare de teren, iar cele 10 noi blocuri din faza a doua ar urma sa fie finalizate integral in 2017.

Oficialii Maurer Imobiliare isi propun o crestere de 10% a vanzarilor in acest an. „Acest obiectiv este realizabil, in conditiile in care vom demara faza a doua a proiectului (extinderea) la inceputul verii”, spun oficialii dezvoltatorului.

Pe tot parcursul anului 2013 s-au vandut 365 de locuinte in cadrul proiectului Avantgarden3 Brasov, fiind unul dintre proiectele rezidentiale cu cele mai bune vanzari din Romania. De altfel, Maurer Imobiliare este unul dintre dezvoltatorii rezidential cu cele mai bune vanzari in criza. De la debutul crizei, Maurer Imobiliare a vandut in total circa 1.500 de unitati locative.

Pretul mediu al locuintelor din proiect este de 40.000 euro.

Clientii din proiectul imobiliar Avangarden3 au intre 25 si 45 de ani si venituri peste medie. „Un procent important dintre clientii nostri au venituri provenite din strainatate”, spun oficialii Maurer Imobiliare. „Numarul clientilor straini este redus, sub 4%, iar acestia in general sunt investitori. Exista insa un segment important de cumparatori format din familii mixte, unul dintre soti/partener fiind de alta nationalitate. Aproximativ 40% dintre cumparatori sunt brasoveni, diferenta fiind formata din persoane din afara brasovului si din strainatate. Principalele orase din tara din care avem cumparatori sunt Bucuresti, Galati, Braila, Ploiesti. La aceasta categorie includem si studentii, responsabili de achizitie fiind parintii care, de cele mai multe ori, au domiciliul in alte localitati din tara”, au adaugat oficialii dezvoltatorului imobiliar.

Dezvoltatorul imobiliar si-a inceput activitatea in constructii imobilare in anul 2006. Primul proiect imobiliar a fost realizat in Cluj Napoca (29 de apartamente), iar apoi au urmat investitiile in cartierul Avantgarden Brasov. Avangarden este unul dintre principalele proiecte rezidentiale din Brasov. Avantgarden1 cuprinde 365 de locuinte finalizate in 2008. In 2009 au fost livrate 200 de apartamente in Avangarden2 (proiect care a fost finalizat de un alt dezvoltator, fost partener al Maurer Imobiliare-n.r.).

Apoi, Maurer Imobiliare a demarat Avantgarden3, proiect a carei prima faza cuprinde 1.633 de apartamente si care va fi finalizata integral in 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri