Dragos Cinca, fondator al retailerului de produse electrice si electrocasnice Flamingo, va incepe constructia unui complex de vile in Corbeanca, pe un teren de 60 hectare, zona unde a mai realizat doua investitii de dimensiuni mai reduse, valoarea primei faze fiind estimata la circa 10 milioane euro.

"Complexul va fi denumit Flamingo Park se va intinde pe aproximativ 60 de hectare, iar in prima faza vor fi construite 150 de case pe 10 hectare de teren. Terenul l-am cumparat cu multi ani in urma, iar constructia vrem sa o incepem in luna iulie", a declarat Dragos Cinca agentiei Mediafax.

El a aratat ca investitia va fi realizata din fonduri proprii, in proiect fiind implicati mai multi investitori americani.
Omul de afaceri a finalizat in zona ansamblurile Flamingo Garden 1 si 2, totalizand 30 de vile, din care mai sunt disponibile la vanzare 5 unitati.

"Venim cu know-how din America si ne adresam tinerilor de 25-35 de ani. Acum doua luni nu eram foarte optimist in ceea ce priveste piata imobiliara, insa acum cred ca lucrurile au inceput sa se imbunatateasca. Acum totul depinde de viteza cu care va fi luata decizia de achizitie de catre cei interesati", a spus Dragos Cinca.

Complexul va cuprinde locuinte individuale, dar si case grupate. Pretul unei vile porneste de la 69.000 de euro, pentru o suprafata de 124 de metri patrati construita, respectiv 3 camere si 228 metri patrati de teren. Proiectul, prezentat in premiera la tIMOn, targul imobiliar national care are loc pana duminica in Bucuresti, va cuprinde gradinita, scoala, un centru medical, teren de sport si un magazin Mega Image.

Citeste si:
Cat costa facilitatile de "lux" din proiectele rezidentiale noi
Cat costa facilitatile de lux...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Carrefour deschide in decembrie hipermarketul din Corbeanca