Patriciu a mai atras doi chiriasi in birourile din Cubic Center, care au ocupat 2.000 mp

Omul de afaceri Dinu Patriciu a mai atras doi chiriasi in cladirea de birouri Cubic Center din Pipera, care a ajuns la un grad de ocupare de 60% dupa ce compania de outsourcing Luatel si firma din domeniul materialelor promotionale Promidea au inchiriat aproape 2.000 de metri patrati.

Compania de outsourcing Luatel, cu activitati pe pietele din Brazilia, Germania si Romania, a inchiriat un spatiu de 860 mp, cu posibilitate de extindere, la etajul 2 al cladirii, pe o perioada de 5 ani, potrivit firmei Crosspoint Real Estate, intermediarul tranzactiei. Promidea, companie activa pe piata materialelor promotionale, a inchiriat circa 1.000 de metri patrati in cladirea aflata in Pipera-Tunari, zona ocolita de companiile care s-au extins in Bucuresti in ultimii ani, informeaza Mediafax.

"Obiectivul principal al planului de dezvoltare pentru urmatorii 5 ani al Luatel este extinderea operatiunilor din Romania, iar un prim pas in acest sens este inaugurarea unui nou sediu in Cubic Center. Totodata, Luatel vizeaza extinderea echipei sale operationale de la 500 de angajati cat are in prezent in intreaga lume, la 3.000 de angajati in urmatorii 2 ani", a declarat Swen Philippe Moritz, directorul executiv al Luatel. Cladirea Cubic Center, finalizata in 2010, are o suprafata inchiriabila de 25.300 metri patrati, dispusa pe 12 etaje, printre chiriasi numarandu-se Agricover, Patria Credit, OBI sau Scala Events.

Cerere mai mare pe piata de birouri

"Piata de birouri a avut o prima jumatate de an 2014 foarte dinamica, in conditiile in care majoritatea contractelor semnate in perioada 2007-2009, la costuri ale chiriilor mai ridicate, au ajuns la maturitate. Numeroase business-uri de suport care intra acum in Romania, precum si cresterea operatiunilor companiilor ce au deja prezenta locala, indica o cerere neta in crestere, pentru urmatoarea jumatate de an. O pondere majora in tranzactiile din prima jumatate a lui 2014 au avut-o pre-inchirierile, aflate pe un trend ascendent", a declarat Laura Berezitchei, associate - office&commercial, Crosspoint Real Estate.

Omul de afaceri mai are in portofoliu imobile de birouri precum Banu Antonache Offices, Romana Offices, Cascade, Baneasa Business Center, Cubic Center, Adevarul Building si Pantelimon Logistic Center.

Citeste si:
PODCAST | Omul de afaceri Ion Sturza crede că economia ar putea...
PODCAST | Omul de afaceri Ion...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri