Acesta este cel de-al optulea magazin pe care fabrica clujeana il deschide in Romania. Saptamana trecuta s-a mai deschis o unitate in Satu Mare. Compania are si un magazin online. Magazinele sunt operate impreuna cu un partener privat.

Clujana este un brand clujean, prezent pe piata romaneasca de peste 100 de ani. Societatea a trecut de-a lungul anilor prin momente dificile, discutandu-se inclusiv de intrarea in insolventa, "insa acum s-a adaptat pietei si a stabilit contacte cu clienti din Europa (Olanda, Italia), din toamna urmand Rusia. Societatea are peste 380 de angajati si 1.300 de perechi de pantofi pleaca zilnic din fabrica", se mentioneaza in anuntul companiei.

"Fata de anul trecut, vanzarile au crescut cu 50%, mai ales datorita relansarii modelelor pentru barbati. In prezent se lucreaza la pregatirea colectiei de incaltaminte toamna – iarna 2014 – 2015, aceasta urmand sa fie disponibila in magazinele proprii din luna septembrie", spun oficialii companiei.

S.C. Clujana S.A. este o companie la care Consiliul Judetean Cluj este actionar majoritar, cu o unitate de productie proprie in Cluj (Piata 1 Mai) si opt magazine in municipiile Cluj-Napoca (doua unitati), Dej, Bistrita, Zalau, Targu Mures, Satu Mare si Bucuresti.