Dezvoltatorul Portland Trust a inchiriat integral cladirea de birouri Floreasca Park din Bucuresti, cu o suprafata de 37.500 metri patrati, a anuntat compania The Advisers/Knight Frank, care a reprezentat exclusiv proiectul, Oracle, Allianz, Kellogg's si Kalon fiind printre chiasi.

"In doar cateva luni de la livrarea proiectului Floreasca Park pe piata locala, The Advisers/Knight Frank a semnat contracte de inchiriere a spatiului cu companii importante la nivel global, precum Allianz sau cele doua companii americane care au intrat recent pe piata romaneasca: Kellogg's si Kalon. Dupa finalizarea constructiei in 2013, Allianz a fost prima companie care a semnat un contract de inchiriere, ocupand un spatiu de 3.500 metri patrati. La scurt timp, Kellogg's a semnat pentru 2.550 metri patrati, in timp ce un alt contract a fost semnat pentru circa 800 metri patrati de Kalon, companie din domeniul dezvoltarii digitale", se arata intr-un comunicat al The Advisers/Knight Frank, dat publicitatii de agentia Mediafax.

Companiile Oracle BASF, Sab Miller/URSUS si Saint Gobain sunt ceilalti chiriasi din Floreasca Park, care cuprinde doua imobile de birouri in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu. Portland Trust a finalizat la sfarsitul anului trecut proiectul de birouri Floreasca Park, pe un teren cumparat de la Becali si intentiona sa extinda proiectul pe un lot pe care urma sa-l cumpere tot de la omul de afaceri, insa a renuntat la aceasta idee din cauza litigiilor in care este implicata proprietatea vizata.

Compania a cumparat insa un alt teren in zona de la grupul italian Nusco. Portland Trust este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe piata din Bucuresti, fiind dezvoltatorul cladirii de birouri Opera Center I si II, Bucharest Business Park si Floreasca 169A. Opera Center, totalizand 15.800 metri patrati, si Bucharest Business Park, de 24.500 metri patrat, au fost vandute de dezvoltator catre CA Immo.

Compania a fost infiintata in 1997 de Robert Neale si Mark Vydra in Cehia, in scopul de a dezvolta proiecte imobiliare in Europa Centrala. In 1999, compania a fost preluata de grupul american Apollo Real Estate Advisors.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri