ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in Bucuresti, a semnat cu retailer-ul Carrefour un contract privind vanzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului. Carrefour va detine si va opera un hipermarket de 12.000 metri patrati.

ParkLake se va deschide in 2016, iar lucrarile de constructie au luat startul in luna ianuarie a acestui an. In prezent, inchirierea spatiilor din ParkLake avanseaza in ritm rapid, acestea inregistrand un grad de ocupare de aproximativ 65% din suprafata totala inchiriabila, potrivit companiei.

"Acest contract este parte a unei serii de negocieri cu mai multi chiriasi cheie. Lucrarile de constructie avanseaza, am finalizat etapa sapaturilor si vom incepe acum lucrarile de structura - suntem in grafic pentru deschiderea programata in anul 2016", spune David Sharkey, CEO, Caelum Development.

ParkLake reprezinta o investitie de 180 milioane de euro. Centrul comercial va oferi magazine de retail de inalta calitate pe o suprafata de 70.000 metri patrati GLA, cu aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana. Centrul va avea un mix de facilitati de petrecere a timpului liber si sportive, in vecinatate cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri