Imbratisat de padure. La doar 15 minute de “lumea dezlantuita”, intr-un cadru natural de vis. O oaza de liniste, aer curat si relaxare. O comunitate urbana integrata, pentru altfel de bucuresteni. Asa se poate descrie, in cateva cuvinte, ansamblul rezidential GREENFIELD, construit de compania IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR.

Complexul, care se intinde pe o suprafata totala de 60 de hectare, este intr-o continua dezvoltare, urmand ca in curand, celor cinci cartiere deja existente - Blue, Rubin, Topaz, Onix si Quartz – sa li se alature Cartierul Salcamilor. Trei dintre cele noua blocuri noi vor fi inaugurate in luna decembrie, iar lucrarile la urmatoarele sase se vor incheia la inceputul anului viitor. In total, 252 de apartamente cu doua, trei si patru camere, complet finisate si executate cu materiale de calitate, vor completa o oferta rezidentiala unica.

GREENFIELD, care se afla in faza a doua de dezvoltare, se diferentiaza de alte complexe rezidentiale atat prin amplasarea sa exceptionala, intre Padurea Baneasa si centura de nord a Capitalei, cat si prin calitatea lucrarilor. In plus, proiectul prevede dezvoltarea, pana la sfarsitul anului viitor, a inca 280 de apartamente si a unei comunitati urbane integrate, care va include, printre altele, un centru spa, o sala moderna de sport si un centru comercial cu diferite functiuni.

“GREENFIELD se dezvolta conform pretentiilor bucurestenilor moderni, in viziunea carora casa potrivita este aproape de natura, intr-o vecinatate confortabila, alaturi de oameni care impartasesc valori si asteptari comune. Acesta este conceptul care sta la baza dezvoltarii GREENFIELD”, a spus Lucian Mateescu, CEO IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR.

In mijlocul naturii, aproape de centrul capitalei

Inconjurat de 900 de hectare de padure si in acelasi timp situat in Sectorul 1, GREENFIELD este solutia fireasca a celor care cauta echilibrul intre o viata sanatoasa si una dinamica. Din Piata Victoriei, drumul pana acasa nu dureaza mai mult de 15 minute, la fel ca si accesul catre Aeroportul Otopeni. De asemenea, „evadarea” la munte sau la mare se poate face rapid datorita amplasarii GREENFIELD in apropiere de DN1, A2 si A3. In plus, conexiunea cu centrul Capitalei va fi chiar mai rapida odata cu dezvoltarea Magistralei 6 de metrou, proiect care prevede trei statii in vecinatatea ansamblului rezidential.

Prin reluarea dezvoltarii cartierului rezidential GREENFIELD, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR, cea mai experimentata si longeviva companie de real-estate din Romania, confirma angajamentul sau de a construi locuinte la cele mai inalte standarde pentru a satisface, astfel, cele mai sofisticate pretentii ale clientilor sai.

Pentru mai multe detalii accesati Greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri