Impact Developer&Contractor, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din zona de nord a Capitalei, companie care in prezent dezvolta faza a doua a proiectului Greenfield ce cuprinde peste 250 de apartamente repartizate in noua blocuri, vrea sa vanda pana la jumatatea anului viitor toate apartamentele proiectului demarat in vara acestui an.

Firma controlata de catre omul de afaceri Gheorghe Iaciu a demarat lucrarile la cea de-a doua faza a proiectului in luna iunie si estimeaza ca pana la finalul anului va incheia constructia celor trei cladiri incepute in vara. “Din cele 252 de apartamente aflate in lucru 50% dintre acestea sunt apartamente cu doua camere, 40% sunt cu 3 camere, in timp ce numai 10% sunt cu 4 camere. Pana in acest moment circa 23% din apartamente sunt rezervate si estimam ca pana la jumatatea anului viitor sa reusim sa le si vindem”, a declarat Lucian Mateescu (foto mai jos), CEO al Impact Developer&Contractor, in cadrul unei intalniri cu presa.

Intrebat de catre wall-street.ro cine sunt clientii interesati de apartamente in zona rezidentiala din nordul Capitalei, Mateescu a precizat ca cele mai multe cereri au venit din partea unor persoane cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, iar profilul acestora se incadreaza in manageri de companii cu nume sonor, mici antreprenori sau executivi”, a aratat acesta.

Lucrarile la Cartierul Salcamilor au inceput in urma cu cinci luni, iar primele trei blocuri urmeaza sa fie finalizate in luna decembrie a acestui an. Noul cartier rezidential a necesitat o investitie de 14 milioane de euro, iar din estimarile dezvoltatorului imobiliar cele sase blocuri ramase vor fi date in folosinta in luna februarie 2015. “Ne asteptam sa vindem toate apartamentele din noul cartier pana la mijlocul anului viitor”, a aratat CEO-ul Impact.

Apartamente cu preturi ce pornesc de la 50.000 de euro, dar unde achiti separat parcarea

Cu suprafete ce pornesc de la 60 mp pentru un apartament cu doua camere si ajung si la 120 mp, in cazul apartamentelor cu patru camere, Impact vrea sa vanda toate cele 250 de apartamente cu preturi ce pornesc de la peste 50.000 de euro si ajung si la peste 100.000 de euro, dar pentru care se mai percepe o taxa de peste 4.000 de euro, cost aferent parcarii din complexul rezidential.

In ceea ce priveste constructia apartamentelor, reprezentantii Impact sustin ca cele 252 de locuinte ale fazei doi din proiectul Greenfield dispun de incalzire in pardoseaza, tamplarie PVC germana, iar constructia este realizata din caramida, fiind izolata cu polistiren cu o grosime de 10 cm.

Cu inca 280 de apartamente, in noua blocuri, Impact vrea 3.000 de locuitori pana la final de 2016

Potrivit datelor furnizate, reprezentantii Impact se astepta ca pana la finalul anului 2016, prima faza a proiectului si cea de-a doua sa gazduiasca nu mai putin de 3.000 de locuitori. “In prezent, prima faza a proiectului reuneste circa 1.000 de locuitori, repartizati in 670 de apartamente, atatea cate au fost construite intre 2007 si 2011. Dupa finalizarea celor 252 locuinte din prima parte a anului viitor vom demara lucrarile de constructii pentru inca 280 de apartamente, impartite tot in noua blocuri, reprezentantii Impact se asteapta ca numarul de locuitori sa depaseasca pragul de 3.000".

Situat in zona de nord a Capitalei, Greenfield este unul dintre cele mai exclusivite proiecte rezidentiale din Romania. Gradul de ocupare a terenurilui din ansamblul rezidential se ridica in prezent la 16%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri