AFI Palace Cotroceni a inceput o serie de lucrari de extindere si reorganizare, care vor aduce noi branduri si concepte in mall. In prima instanta suprafata mallului va creste cu circa 2.000 mp, iar managementul centrului comercial pregateste deja o alta extindere de inca 8.000 mp, care la finalizare va duce suprafata inchiriabila la circa 90.000 mp.

O mare parte a lucrarilor de reamenajare va avea loc in zona de la intrarea Galaxy si va aduce o serie de noutati in materie de branduri. Astfel, ca urmare a acestor schimbari, magazinul Reserved va deveni magazin ancora, extinzandu-si suprafata pana la 2.000 mp. Acelasi retailer polonez de moda LPP Fashion va aduce in AFI Palace Cotroceni brandurile Mohito (brand feminin premium) si Sinsay (brand dedicat adolescentilor), dupa ce anul trecut au fost lansate, in premiera, in AFI Palace Ploiesti.

In plus, cafeneaua Starbucks se va redeschide in AFI Palace Cotroceni intr-o locatie cu o suprafata extinsa. Aceasta va cuprinde atat o terasa de vara, cat si una de iarna. Extinderea actuala mareste suprafata inchiriabila la 82.000 mp, iar managementul AFI Palace Cotroceni lucreaza deja la noi planuri de extindere care au in vedere o suprafata de inca 8.000 de mp.

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni include peste 350 de magazine.

Citeste si:
Starbuck a ajuns la 28 de cafenele in Bucuresti
Starbucks, prezent in toate...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Programul magazinelor de sarbatori pentru ultimele cumparaturi