S Immo AG, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari la nivel local, a demarat lucrarile de reconfigurare si extindere a centrului comercial Sun Plaza din Bucuresti.

Aproximativ 40 de magazine noi vor fi adaugate in urma reconfigurarii, iar 75% dintre acestea au fost deja contractate. Printre noii chiriasi se numara branduri de renume mondial care intra pe piata din Romania, inclusiv retailerul american Forever 21, care isi continua planurile de expansiune si deschide in Sun Plaza unul dintre cele mai mari magazine din tara.

Transformarea Sun Plaza a inceput in T1 2016 si urmeaza sa fie finalizata in T1 2018. Aceste lucrarivor conduce la crearea unui spatiu modern de retail si petrecere a timpului liber, cu o suprafata de 11.000 mp, care vor ingloba circa 40 de noi magazine.

Reconfigurarea Sun Plaza va fi realizata in faze, pe o perioada de 24 luni. Aceasta modalitate va asigura continuarea in bune conditii a activitatii chiriasilor existenti si mentinerea la un nivel de calitate ridicata a experientei de cumpararein centrul existent.

Majoritatea lucrarilor de reconfigurare se desfasoara intr-o zona independenta atat de centrul comercial, cat si de traficul de vizitatori existent. Remodelarea include, pe langa extinderea pasajului subteran, care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului,crearea de noi magazine si cai de acces in in aceasta zona. Extinderea va cuprinde in principal suprafata fostului magazin Mobexpert.

Citeste si:
S Immo pregateste investitii de 100 mil. euro in Romania
Executiv in board-ul...

H&M si C&A isi vor reloca si moderniza magazinele

O parte dintre chiriasii ancora, cum ar fi H&M si C&A, isi vor reloca si moderniza magazinele pentru a oferi o gama mai variata de produse.

Pentru al treilea an consecutiv, proiectul inregistreaza un grad de ocupare de 100%, in timp ce 75% din suprafata ce urmeaza sa fie inaugurata in 2018 este deja pre-inchiriata. Mai mult, reprezentantii Sun Plaza estimeaza ca proiectul va fi ocupat in totalitate la finalul lucrarilor.

Lucrarile de reconfigurare a Sun Plaza sunt concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Vienna si coordonate local de Optim Project Management. Constructorul general este Bog’Art, una dintre cele mai mari si mai experimentate companii de constructii din Romania.

Citeste si:
S Immo pariaza peste 65 de milioane pe proiectul de birouri The Mark
S Immo pariaza peste 65 de...

Sun Plaza este unul dintre cele mai mari proiecte de centre comerciale de mari dimensiuni din Bucuresti, segment pe care concureaza cu AFI Palace Cotroceni (AFI Europe), Baneasa Shopping City (Baneasa Developments), Mega Mall, Promenada (NEPI) sau Plaza Romania si Bucuresti Mall (Anchor Group).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Un nou magazin Forever 21 in Romania. Unde se va deschide