Auzim in ultima vreme de conceptul de “camera extra” la apartamentele nou construite. O gaselnita a dezvoltatorilor pentru a asigura suprafete utile cu pana la 12-14% mai mari fata de dimensiunile obtinute in mod obisnuit. Suprafata utila suplimentara sau “camera extra” se obtine printr-o proiectare inteligenta si o compartimentare care elimina la maxim marginile, unghiurile inutile, colturile si spatiile moarte care fragmenteaza spatiul. In final, costurile sunt aceleasi insa cumparatorul are o “extra-camera” de pana la 10 mp care poate fi amenajata si individualizata conform propriilor nevoi.

In prezent conceptul de “extra-room” exista in toate proiectele Adora din Pipera, Bragadiru, Timisoara si Arad unde garsonierele ajung sa aiba suprafete utile de pana la 45 mp (cu terasa inclusa) apartamentele cu 2 camere pana la 66 mp, iar cele cu 3 camere pana la 83 mp.

In functie de dimensiunea apartamentului si de nevoile fiecarei familii, camera extra poate fi amenajata cu usurinta ca:
• o camera pentru copii;
• un birou linistit pentru studiu sau o biblioteca;
• un dressing ordonat si spatios pentru toata garderoba;
• o camera speciala pentru sport;
• o camera dedicata hobby-urilor, fie ca e vorba de desen, muzica, citit etc.;
• un dormitor de oaspeti.

“Conceptul de camera extra este adus de Tagor de pe piata newyorkeza, unde fiecare metru patrat este valorificat la maxim. Pentru a obtine aceasta optimizare, arhitectii, inginerii structuristi, inginerii constructori si designerii lucreaza in echipa de la bun inceput. Indiferent de tipul apartamentului ales, camera extra aduce valoare suplimentara investitiei, sporind functionalitatea locuintei mult dorite”, a declarat Andreea Hamza, marketing manager Tagor.

De exemplu, cei care opteaza pentru un studio in Adora Pipera, de o suprafata utila de 37 mp, la pretul de 44.900 euro + TVA, beneficiaza de o camera extra de 6,58 mp. Sau pentru un apartament cu 2 camere, cu suprafata utila de 55 mp, la pretul de 67.600 euro + TVA, dispun de o camera extra de 6,5 mp, in timp ce pentru apartamente cu 3 camere, cu o suprafata utila de 72 mp, la pretul de 76.500 euro + TVA, proprietarii beneficiaza de o camera extra de pana la 7,12 mp. Cu alte cuvinte, cu pretul unei garsoniere cumparatorii intra in posesia unui apartament de 2 camere mai mic, cu pretul unui apartament de 2 camere beneficiaza de 3 camere si tot asa.

Tagor este un dezvoltator imobilliar de talie internationala, care activeaza pe piata romaneasca din anul 2004. Datorita experientei vaste atat in Romania, cat si pe plan international, compania a reusit sa se impuna pe piata dezvoltatorilor imobiliari prin calitatea serviciilor oferite si prin stilul inovator, de a introduce concepte noi. Tagor este prezent pe piata rezidentiala din Romania cu 4 proiecte marca Adora: Adora Urban Village, Adora Park din Arad, Adora Pipera si Adora Forest din Timisoara, ultimul fiind in prima faza de constructie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri