O mica parte din problemele de care se izbesc cuplurile aflate in cautarea primei lor case. Lucrurile pot fi insa si mult mai simple, iar cautarile cu un final fara compromis.

Imbratisat de padurea Baneasa si la doar 15 minute distanta de vibratia centrului, cartierul GREENFIELD este optiunea cea mai inspirata pentru orice cuplu tanar care isi doreste o viata dinamica, relaxata, aproape de natura, in mijlocul unei comunitati cu oameni amabili, prietenosi si valori comune.

Sfantul Valentin poate veni in casa noua. O oferta rezidentiala greu de egalat.

Poti alege din cele 80 de noi apartamente cu doua camere avand preturi promotionale in cel mai nou cartier al complexului GREENFIELD, cartierul Salcamilor, care s-a alaturat recent celorlalte cinci deja existente – Blue, Rubin, Topaz, Onix si Quartz. Pentru aceste apartamente, compania IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR ofera o reducere de 100 Euro plus TVA pentru fiecare metru patrat construit, avantajul clientului fiind intre 6000 si 7000 Euro + TVA. Apartamentele au suprafete de 61, 62, 64 si 69 m2, sunt inteligent impartite, cu finisaje complete si materiale de calitate. Apartamentele cu suprafete de 64 si 69 de m2 sunt disponible la etajele 1-5 ale blocurilor construite la sfarsitul anului 2014. Celelalte sunt apartamente cu gradina, situate la parterul blocurilor, ideale pentru familii care au deja un copil sau pentru tineri antreprenori care isi doresc „ un altfel de birou”, eliberat de formalismul corporatist. Ambele tipuri de apartamente pot fi achizitionate prin programul Prima Casa.

Pana la sfarsitul anului, cartierul GREENFIELD, aflat in a doua sa faza de dezvoltare, va avea un centru recreational care va include, printre altele, o sala moderna de sport, un centru spa, locuri de joaca pentru copii si un centru comercial multifunctional, creand toate premisele unei comunitati dinamice.

Acces rapid la munte, mare si divertisment urban

Situat in apropierea complexului comercial Baneasa si cu acces rapid spre DN1 si A2, prin centura capitalei, GREENFIELD este alegerea rezidentiala a tuturor celor care se simt tineri, activi si isi doresc o viata conectata la natura. Dezvoltarea Magistralei 6 de metrou care prevede trei noi statii in vecinatatea ansamblului rezidential va asigura un plus de conexiune cu centrul Capitalei.
Cu o experienta de peste 20 de ani in real-estate, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR este cea mai longeviva si experimentata companie de real-estate din Romania.

promotiegreenfield.ro