Apt Group a fost infiintata in 1994 intr-un apartament din Grigore Alexandrescu. Odata ce a crescut, compania s-a mutat intr-o cladire in zona Kiseleff, care a fost impadurita pana la inceputul anilor 2000.

Foto 1: Biroul managerului general

Primul lucru care o sa te surprinda, de cum o sa intri, sunt peretii pe care sunt desenate obiective din New York, Paris si Venetia. Aici, alegi tu daca te inspira la o vacanta sau la o calatorie in cariera. Vorbim de o companie care recruteaza anual peste 500 de oameni, asa ca nu stii niciodata cand poti fi unul dintre ei.

Foto 2: Sala Fitness

Citeste si:

Cladirea se intinde pe patru niveluri (demisol, parter si doua etaje), pe o amprenta la sol de 600 metri patrati. Apt are trei sali mari, denumite Leonardo, Curcubeu si Fitness, in care nu, nu se tin sedinte de sport, ci de de training si activitati de invatare, si alte trei sali mici. Dar, spre fericirea angajatilor, compania are si o sala in care ei se bucura se sedinte de masaj.

In sediu lucreaza 60 de oameni, din care 11 consilieri in cariera, 14 recrutare, 9 aplicatii IT, 5 in PR si dezvoltare, 4 in vanzari, contabilitate si payroll. Compania mai are inca 1.657 de angajati "inchiriati", adica persoane care lucreaza temporar, cu contract de munca la angajatorul Apt, insa care presteaza activitati pentru alte companii client.

Apt Group este in top 5 cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu 150.000 de CV-uri in baza sa de date. Compania concureaza cu Lugera, Manpower, Adecco.

Fotografii realizate de Andrada Mihailescu