Pruteanu a declarat ca in prezent proiectul este in faza de PUD, iar prima faza de constructie, cu 300 de apartamente, ar urma sa inceapa in mai.

"2014 a fost primul an post-criza cand au fost inregistrate in Bucuresti tranzactii cu terenuri pentru proiecte rezidentiale de mari dimensiuni. Acest segment de piata a fost dominat de cumparatori locali, primii care au speculat scaderea ofertei de locuinte", arata un raport al Colliers. potrivit Mediafax.

Producatorul de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica a scos la vanzare terenul dupa finalizarea relocarii productiei, iar banii obtinuti in urma tranzactiei vor fi utilizati pentru achitarea unui credit de la BRD. Potrivit celor mai recente raportari, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general al companiei, Radu Viehmann, detine 25,9% din actiuni, iar Dana Maria Ciorapciu are 15,1% din titluri. Restul de 59% din actiuni apartine altor investitori de pe bursa.

Initial in articol aparea ca si cumparator al terenului investitorii locali Robertino Georgescu si Dan Dragulin. Cei doi investitori au cumparat terenul Policolor anul trecut.