Turbomecanica (TBM) a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit de 17,86 milioane de lei, in crestere cu circa 138,5%, fata de aceeasi perioada din 2016, cand acesta se situa la 7,48 milioane de lei.

De asemenea, compania a obtinut venituri de 73,53 milioane lei, cu 61,88% mai mult decat in primele noua luni din anul precedent, cand erau in cuantum de 45,42 milioane de lei, scrie Agerpres.

In plus, fata de aceeasi perioada a anului 2016, la 30 septembrie 2017, s-a inregistrat o scadere de aproape 34% a altor cheltuieli operationale, pana la 2,74 milioane de lei, iar capitalurile proprii au insumat peste 60,25 milioane de lei, cu 30% mai mult in comparatie cu intervalul similar din 2016.

Turbomecanica este furnizor de componente si reparatii pentru industria aeronautica si pentru alte domenii de inalt nivel tehnologic

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri