Piatra naturala reprezinta unul dintre materialele des intalnite in amenajarile creative, fiind preferat atat de arhitecti, cat si de beneficiari pentru frumuse si rezistenta.

Aspectul sau natural ofera originalitate spatiului in care a fost folosita, culorile si multiplele posibilitati de finisare ale materialului asigurand numeroase alternative de decorare. Pentru estetica deosebita si mai ales pentru durabilitate, piatra naturala ramane cea mai potrivita idee pentru amenajarea spatiului baii, una dintre zonele casei ce necesita folosirea unor materiale rezistente, ce pot preintampina problemele legate de umiditate si aerisire. Granitul, marmura, onixul si chiar calcarul sunt printre pietrele naturale cele mai des folosite, fiind rezistente la intemperii. Alaturi de calitatea si rezistenta sa, aspectul si coloritul variat al pietrei naturale aduc un plus de originalitate proiectului de amenajare; calitatea finisajelor, piatra aleasa precum si prelucrarile speciale pot face dintr-o baie obisnuita un spatiu elegant, de relaxare.
Gama de produse din piatra naturala Algabeth ofera o multime de solutii ingenioase pentru amenajarea baii pe care le puteti testa in simulatoru-joc www.hailacasa.ro, iar daca doriti sa va amenajati propria baie cu piatra naturala Algabeth puteti cere oferta reala aici: http://cerereoferta.hailacasa.ro/algabeth/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri