Fatada centrului comercial Bucuresti Mall a intrat in renovare, planurile proprietarului Anchor Grup fiind de a aduce un nou design intrarii principale in centrul comercial, dar si reconfigurarea spatiilor dedicate teraselor si cafenelelor care se vor regasi si la intrare.

Din 23 aprilie, intrarea in Bucuresti Mall dinspre Calea Vitan nu mai este functionala. Pana in septembrie 2015 clientii primului centru comercial modern din Romania pot patrunde in mall printr-o intrare temporara, situata pe laterala stanga a cladirii. Lucrarile sunt prevazute sa se incheie in septembrie. Din acest motiv, intrarea in Bucuresti Mall dinspre Calea Vitan nu va mai fi functionala in cursul primaverii si verii. Clientii primului centru comercial modern din Romania au insa la dispozitie o intrare temporara, situata pe laterala stanga a cladirii, in vecinatatea benzinariei. Procesul de renovare al fatadei Bucuresti Mall este unul complex, implicand si implementarea unui design contemporan atragator si reconfigurarea spatiilor dedicate activitatilor de leisure (terase si cafenele), au anuntat oficialii companiei.

Investitia in renovarea Bucuresti Mall si Plaza Romania, 25 mil. euro

Intrarea in renovare a fatadei centrului comercial se conformeaza cu cea mai recenta planificare a intregului proces de modernizare a celor doua malluri detinute de Anchor Grup, Bucuresti Mall si Plaza Romania. Costurile renovarii Bucuresti Mall si Plaza Romania nu au depasit suma anuntata de 25 de milioane de euro. Primul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall, a intrat in luna mai a anului trecut in modernizare. In cadrul renovarii au avut loc reconfigurari ale unor spatii si schimbari de design. Pe durata lucrarilor de modernizare centrul comercial a fost functional lucrandu-se pe etape in micro-santiere. De asemenea, lucrarile de modernizare au prevazut si permutari unor magazine in centrul comercial. Centrul comercial Bucuresti Mall a atras o serie de noi chiriasi, printre cele mai recente deschideri fiind cea a magazinului Debenhams.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Investitie de 120.000 euro in al 8-lea magazin Chicco Romania