Creditul a fost acordat pe o perioada de trei ani firmei General Concrete Land Development, detinuta, potrivit Recom, in proportie de 50% de Valentin Popescu si 50% de General Concrete Cernavoda, firma condusa de omul de afaceri. "Creditul de 6 millioane de euro reconfirma angajamentul nostru pe termen lung de a sprijini economia locala. Anul trecut am acordat imprumuturi catre zona corporate in valoare totala de 200 de milioane de euro si vom continua aceasta strategie si in 2015", a declarat intr-un comunicat Cagri Memisoglu, directorul general adjunct al Garanti Bank, citat de Mediafax.

Complexul rezidential Sunflower Grand Apartments va fi construit pe strada Grigore Manolescu si va fi realizat in totalitate in acest an. Acesta va cuprinde 55 de apartamente cu trei si patru camere, iar locatarii vor beneficia de receptie si sala de fitness. Dezvoltatorul a mai construit in perioada 2000-2008 doua proiecte rezidentiale, Sunflower Grand Residences si Sunflower Residential Park, ajungand la peste 60 de vile in zona Baneasa.

Garanti Bank a consemnat anul trecut o crestere a veniturilor de 26,3%, la 539,2 milioane lei (121,4 milioane euro), si un profit net de 9,4 milioane lei (2,1 milioane euro), in conditiile unor cerinte de prudentialitate ridicate din partea BNR in 2014. Volumul total de credite al bancii s-a apreciat cu 19,8%, la 5,83 miliarde lei, cu o crestere de 17,1% pe segmentul IMM si de 7,8% pe segmentul corporate. Grupul Garanti Romania este detinut de Turkiye Garanti Bankasi, a doua banca privata din Turcia.