Cantareata americana Beyoncé si sotul sau, rapperul si producatorul muzical Jay-Z, au cumparat o proprietate imobiliara istorica, in valoare de 2,6 milioane de dolari, in New Orleans, Louisiana, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cele doua vedete, care au impreuna o fetita in varsta de 3 ani, Blue Ivy, au achizitionat o proprietate istorica, dotata cu sapte dormitoare si opt bai, care, in trecut, a fost Biserica presbiteriana Westminster, informeaza E! News.

Proprietatea, in stil baroc spaniol, a fost construita in 1925 si are un concept de design deschis, cu trei apartamente separate.

Locuinta, de 1.234 de metri patrati, care se intinde pe trei etaje, are, de asemenea, si cea mai mare terasa verde de pe acoperis din oras.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo.

Din 2008 este casatorita cu Jay-Z, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay-Z si Beyonce formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Sursa foto: T photography / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri