RA-APPS a scos initial la vanzare Vila 11 din Snagov la inceput de an la un pret de pornire de aproape 4 mil. euro. Incepand cu luna februarie Regia Patrimoniului Protocolului de Stat nu a primit nicio oferta pentru vila 11 din Snagov, in cadrul a 3 licitatii in care pretul a scazut succesiv de la peste 3 mil. euro plus TVA, la aproape 2,423 mil. euro plus TVA. Dupa esuarea si celei de treia incercari de vanzare prin licitatie publica la inceputul lui mai, RA-APPS a initiat procesura de negociere. Oficialii RA-APPS au mentionat la aceea data ca o licitatie mai este posibila daca sunt primite mai multe oferte la negocieri.

De la a treia licitatie la inceputul lui mai, RA-APPS a primit 3 oferte de cumparare pentru vila 11 de la persoane juridica. Astfel, regia a hotarat sa organizeze o noua licitatie pe 10 iunie.

Pentru acest imobil, RA-APPS a primul o oferta inregistrata pe 14 mai de la o persoana juridica cu pretul de 2,126 mil. euro plus TVA. Acelasi imobil mai are o oferta de cumparare tot din 14 mai, pentru un pret mai mare insa, de aproape 2,135 mil. euro plus TVA.

Citeste si:

Pe 12 mai a fost inregistrata si prima oferta cu un pret de aproape 2,125 mil. euro plus TVA.

RA-APPS va organiza pe 10 iunie o licitatie deschisa cu strigare pentru vila 11 din Snagov. Pretul de pornire al imobilului din Snagov in cadrul licitatiei este de aproape 2,125 mil. euro plus TVA (cel mai mic pret oferit). Tot pe 10 iunie, RA-APPS va mai scoate la licitatie si mai multe apartamente si un imobil comercial de mici dimensiuni.

Vila, cu etaj si mansarda, are o suprafata utila de 1.702 metri patrati si o arie desfasurata de 2.085 metri patrati, avand anexata o cladire administrativa de 183 metri patrati, o cladire de birouri de 58,41 metri patrati si dispunand de un teren de 27.412 metri patrati.