The Advisers/ Knight Frank, compania fondata de Horatiu Florescu, unul din cei mai experimentati brokeri imobiliari din Romania, va deveni Knight Frank Romania si va lansa un nou departament: de rezidential corporate.

The Advisers a fost inca de la infiintare asociatul din Romania al Knight Frank, iar acum firma locala se va alinia la identitatea corporativa a companiei internationale. Knight Frank a intrat pe piata din Romania in mai 2009, formand o asociere cu The Advisers, condusa de Horatiu Florescu, care are o experienta de peste 17 ani in domeniul imobiliar.

Sub noua identitate corporativa, compania va continua sa fie condusa de Horatiu Florescu. Echipa Knight Frank Romania ofera servicii de consultanta pe segmentul de birouri, piata de capital (investitii), retail, industrial, terenuri, project management si evaluari. In plus, o data cu schimbarea identitatii, compania lanseaza o noua linie de servicii in sectorul rezidential, acoperind acum toate segmentele imobiliare. Corporate Residential este un serviciu ce ofera suport tranzactional pentru manageri din corporatii, diplomati si proprietari.

Avand sediul in Londra, Knight Frank, impreuna cu partenerul din Statele Unite, Newmark Grubb Knight Frank, opereaza in peste 370 de birouri, in 55 de tari, pe sase continente si are peste 12.000 de anagajati.

Numele Knight Frank are o istorie de 110 ani. Printre tranzactiile imobiliare de referinta se numara cea a monumentului Stonehenge in 1915 si reprezentarea exclusiva a Empire State Building in New York.

Citeste si:
Cladirile de birouri din centrul Capitalei, noi "povesti de succes"?
Horatiu Florescu, Knight...

In Romania, in 2015 Knight Frank Romania a consiliat deja tranzactii insumand peste 65,000 metri patrati de spatii de birouri, dintre care peste 57,000 metri patrati sunt inchirieri pentru sectorul IT&C. Noul raport de piata Knight Frank (Bucharest Office Market Outlook Q2 2015) arata ca 2014 a fost cel mai de succes an pentru investitiile din Romania de la criza economica, atingand un total de 1,15 mld. Euro, iar 2015 este de asteptat sa continue in acelasi ritm. In pas cu cererea in crestere pentru spatii de birouri in Bucuresti, care a ajuns in 2014 la cel mai mare nivel din 2009, si activitatea de dezvoltare si de constructie a luat amploare, sprijinita de nivelele ridicate de pre-inchiriere, care au inregistrat o valoare tripla fata de 2013. Odata cu consolidarea economiei romanesti, pentru care se anticipeaza o crestere de 2,8% in 2015, atat piata de inchirieri cat si piata de capital vor continua sa beneficieze de o evolutie pozitiva pe toate sectoarele de business.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Florescu, Knight Frank: BPO si SSC vor migra catre orasele regionale