Vila Sutu din Constanta, la vanzare pentru un pret de pornire de 1,1 mil. euro

Vila Sutu din Constanta, una din cele mai frumoase cladiri istorice de la malul marii, este scoasa la vanzare la un pret de pornire de 1,1 mil. euro.

vila sutuCladirea istorica ridicata in 1898 are o suprafata construita de aproape 760 mp si este scoasa la vanzare prin Artmark Historical Estate la un pret de pornire de 1,1 mil. euro. Proprietatea este una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Constanta si este opera arhitectului Grigore Cerchez, cel care a realizat si Muzeul Antipa, Banca Nationala din Braila si o aripa a Palatului Cotroceni.

vila sutuVila Sutu din Constanta a fost construita pentru Mihai C Sutu, stranepotulul fostului domnitor Mihai Sutu si fiului fostului ministru de finante Constantin Sutu. Mihai C. Sutu a ocupat de asemenea pozitii importante in stat, fiind inclusiv guvernator al BNR. Vila Sutu din Constanta a fost construita in terase, fiind unul din putinele imobile construie astfel in acea perioada. Imobilul a reintrat in posesia mostenitorilor familiei dupa un lung sir de procese abia in 2011.

Vila Sutu

Artmark Historical Estate este divizia imobiliara a casei de licitatii Artmark si functioneaza dupa modelul firmelor de consultanta imobiliara si isi propune sa promoveze proprietati de patrimoniu si sa structureze o nisa in piata de real-estate. “Organizarea acestei piete, crearea reperelor privind evaluarea acestui tip de imobile, atragerea atentiei investitorilor si pasionatilor fac toate parte din obiectivele Artmark Historical Estate”, potrivit oficialilor companiei.

Citeste si:
Cinci capodopere arhitecturale din Romania, la vanzare in 2015
Cladiri emblema ale Romaniei:...

Vila Sutu

Sursa foto si informatii: Artmark Historical Estate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri