Vila 11 din Snagov, propusa initial fostului presedinte Traian Basescu drept resedinta, a fost vanduta de catre Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) la a patra incercare de vanzare, cu 2,1 milioane euro plus TVA, dupa ce a redus succesiv pretul de pornire.

"Imobilul a fost adjudecat, la cea de -a patra licitatie publica cu strigare", au declarat reprezentantii RA-APPS. Incepand cu luna februarie, RA-APPS a incercat de trei ori sa vanda vila, reducand pretul cu cate 10%, de la 3.018.900 euro plus TVA la 2.720.900 euro plus TVA, respectiv la 2.422.900 euro plus TVA, dar licitatiile pregatite nu au mai fost organizate, din lipsa de oferte, scrie Mediafax.

Vila 11 din Snagov i-a fost propusa initial fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca resedinta, alaturi de alte sase imobile, Basescu spunand ca a agreat aceasta varianta, dar nu a mai primit raspuns din partea Guvernului. Sase zile mai tarziu dupa ce Basescu afirma ca a acceptat sa se mute in aceasta vila, imobilul a fost scos la vanzare de catre RA-APPS, prin licitatie deschisa cu strigare.

Vila, cu etaj si mansarda, are o suprafata utila de 1.702 metri patrati si o arie desfasurata de 2.085 metri patrati, avand anexata o cladire administrativa de 183 metri patrati, o cladire de birouri de 58,41 metri patrati si dispunand de un teren de 27.412 metri patrati.

Citeste si:
Statul vrea manageri privati la inca 145 de companii
Statul vrea manageri privati...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Metro a vandut lantul de hipermarketuri Real pentru un miliard de euro
Setari Cookie-uri