AFI Europe a primit o finantare de 39 milioane euro de la Leumi pentru birourile din AFI Park 4 si 5

AFI Europe a semnat un acord de finantare de 39 de milioane de euro cu Bank Leumi Romania, pentru finalizarea constructiei cladirilor de birouri AFI Park 4 si 5, cea de-a patra faza a proiectului din Bucuresti.

AFI Park 4 si 5 totalizeaza 32.000 de metri patrati inchiriabili de spatii de birouri clasa A certificate LEED Gold si se intinde pe 12 etaje de birouri deservite de doua parcari subterane cu 300 de locuri. Constructia a inceput in aprilie 2014 si va fi finalizata si predata chiriasilor in ianuarie 2016. AFI Park include 5 cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de 70.000 de metri patrati, si care, impreuna cu AFI Palace Cotroceni (81.000 GLA) situat in vecinatatea sa, formeaza cel mai mare complex de retail si business din Romania si unul dintre cele mai extinse din Europa Centrala si de Est, potrivit Mediafax.

Toate cele trei cladiri de birouri din AFI Park care au fost livrate sunt complet inchiriate. Spatiile de birouri din AFI Park 1 sunt ocupate de companii precum Microchip, Cameron si Sparkware Technologies, in timp ce AFI Park 2 este complet inchiriat de Electronic Arts. AFI Park 3, care a fost finalizat anul trecut, este ocupat in totalitate de TELUS International si Endava Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri