Vladimira Novokova, managing director la Green Gate Development, compania prin care S Group a dezvoltat Green Gate, a explicat ca grupul ceh este in discutii cu un chirias care vrea sa isi consolideze operatiunile, iar daca aceste discutii se concretizeaza, compania va mai dezvolta inca un proiect de birouri, dar de dimensiuni mai mici si care probabil va fi realizata in mai multe etape.

De asemenea, Novokova spune ca sunt in proces de analizarea a pietei in vederea dezvoltarii unui proiect rezidential de mari dimensiuni, in jur de 2.500-3.000 de apartamente, care va fi realizat tot in faze. Momentan insa, proiectul este in faza de analiza.

In ceea ce priveste Green Gate, compania a atras in cladire noi chiriasi in ultimul an, printre care Teleperformance Group, 3.000 mp, PowerTech Consulting, 1.500 mp, iar Teamnet s-a extins cu inca 1.000 mp. Printre noii chiriasi se numara si Dexia Consulting, Arobs Transilvania si Ambery Hall. De asemenea, Regus a preluat 1.500 de mp de birouri in Green Gate. In aceasta toamna se va mai deschide si 1MinuteShop si o cafenea.