Facilitec Romania a preluat managementul facilitatilor pentru intreaga cladire de spatii de birouri Willbrook Platinum, care insumeaza peste 55.000 mp. Compania va oferi servicii de management al proprietatii, repartizarea costurilor, mentenanta tehnica, revizia echipamentelor, DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare), curatenia spatiilor comune, dezapezire, gradinarit si servicii private pentru situatii de urgenta (pompieri).

In ultimii doi ani de zile, Facilitec s-a ocupat si de managementul facilitatilor pentru toate proiectele rezidentiale ale grupului Willbrook - Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, North Star, Grace Garden si Rose Garden. Dintre companiile cu sediul in Willbrook Platinum se numara Samsung, TNT Romania, Realitatea TV, Pfizer Romania, Carmistin International, The Movement Center si Theta.

Infiintata in anul 2007 in Spania, compania Facilitec Romania a fost achizitionata in anul 2015 de catre trei parteneri spanioli. Facilitec ofera servicii de property si facility management pentru segmentul rezidential de lux, comercial si pentru cladiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte - Palazzo de Italia, Floreasca 1, Estic Park, Gran Via Park, Timisoara 58, Green Vista, 60 de apartamente pentru Huawei, Ivy, Zosima, Lacul Tei, GVI Town

In Romania, cei trei antreprenori spanioli, Tomas Manjon (foto), Diego Stuyck si David Tortosa mai detin Mantor General – companie de constructii si Homing Properties dezvoltator imobiliar. In total cele trei companii au o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 12 milioane de euro si 60 angajati.

Mantor a vandut deja off-plan...
Citeste si: Mantor a vandut deja off-plan 60% locuintele prevazute in Trastevere


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Facilitec va oferi servicii de facility management pentru Estic Park