Facilitec Romania a preluat managementul facilitatilor pentru intreaga cladire de spatii de birouri Willbrook Platinum, care insumeaza peste 55.000 mp. Compania va oferi servicii de management al proprietatii, repartizarea costurilor, mentenanta tehnica, revizia echipamentelor, DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare), curatenia spatiilor comune, dezapezire, gradinarit si servicii private pentru situatii de urgenta (pompieri).

In ultimii doi ani de zile, Facilitec s-a ocupat si de managementul facilitatilor pentru toate proiectele rezidentiale ale grupului Willbrook - Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, North Star, Grace Garden si Rose Garden. Dintre companiile cu sediul in Willbrook Platinum se numara Samsung, TNT Romania, Realitatea TV, Pfizer Romania, Carmistin International, The Movement Center si Theta.

Infiintata in anul 2007 in Spania, compania Facilitec Romania a fost achizitionata in anul 2015 de catre trei parteneri spanioli. Facilitec ofera servicii de property si facility management pentru segmentul rezidential de lux, comercial si pentru cladiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte - Palazzo de Italia, Floreasca 1, Estic Park, Gran Via Park, Timisoara 58, Green Vista, 60 de apartamente pentru Huawei, Ivy, Zosima, Lacul Tei, GVI Town

Retail jobs

In Romania, cei trei antreprenori spanioli, Tomas Manjon (foto), Diego Stuyck si David Tortosa mai detin Mantor General – companie de constructii si Homing Properties dezvoltator imobiliar. In total cele trei companii au o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 12 milioane de euro si 60 angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F