Facilitec Romania, parte a grupului spaniol Mantor, va asigura serviciile de facility management pentru cartierul rezidential Estic Park din Bucuresti, care include 6 cladiri si aproximativ 1,500 de apartamente de 2 sau 3 camere ori de tip penthouse.

Intre cele mai importante servicii oferite de Facilitec se regasesc cele de property management - administrarea imobilului, gestionarea furnizorilor, contabilitate si control al costurilor. In ceea ce priveste serviciile de facility management, Facilitec va fi responsabil de mentenanta tehnica, curatenie si deszapezire pe timpul iernii.

Situat pe malul lacului Dobroesti, la 11 minute de Arena Nationala, ansamblul Estic Park include 6 cladiri si aproximativ 1,500 de apartamente de 2 sau 3 camere ori de tip penthouse.

"Estic Park reprezinta o provocare, pentru ca va trebui sa ne adaptam constant la necesitatile in continua crestere. Managementul persoanelor va reprezenta un aspect major in livrarea serviciilor", declara Tomas Manjon (foto), managing partner Mantor Group.

Costul unui apartament in ansamblul Estic park porneste de la 49,000 euro + TVA, si include accesul la facilitati precum parcare privata, zone de servicii, spatii comerciale si zone pentru activitati sportive sau recreative.

Retail jobs

Infiintata in anul 2007, compania Facilitec Romania a fost achizitionata in anul 2015 de catre 3 parteneri spanioli si integrata in grupul Mantor. Facilitec ofera servicii de property si facility management pentru segmentul rezidential de lux, pentru segmentul comercial si pentru cladiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte care insumeaza o cifra de afaceri de aprox. 1 milion de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri