"Datorita cererii puternice, majorarea de capital s-a facut pentru 2 miliarde ranzi sud-africani (aproximativ 130 milioane euro), oferta fiind suprasubscrisa. Noile actiuni NEPI emise investitorilor din registrul de actiuni din Africa de Sud - JSE vor avea pretul de 135 ranzi sud-africani pe actiune, reprezentand un discount de 1% fata de preturile medii ponderate din ultimele 30 zile, respectiv un discount de 4,5% luand in calcul preturile de inchidere anterioare, din data de 2 octombrie", se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Fondul a anuntat luni dimineata o majorare de capital pentru atragerea sumei de 1 miliard de ranzi sud-africani (aproximativ 65 milioane de euro), pe bursa de la Johannesburg (Africa de Sud). Compania este listata secundar la bursa de la Bucuresti.

"Incasarile aferente vendor consideration placing-ului se vor folosi pentru a refinanta achizitia anuntata recent de catre companie, respectiv Auchan Titan Shopping Centre in Bucuresti", a informat NEPI.