Sunt bani in piata: NEPI atrage de la actionari 130 MIL. euro

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a atras in urma unei oferte de majorare de capital derulata luni 130 de milioane de euro, de doua ori mai mult decat suma vizata initial, de aproximativ 65 de milioane de euro, o parte a fondurilor urmand sa fie folosita pentru a refinanta achizitia Auchan Titan Shopping Centre din Bucuresti, anuntata la finele lunii august.

"Datorita cererii puternice, majorarea de capital s-a facut pentru 2 miliarde ranzi sud-africani (aproximativ 130 milioane euro), oferta fiind suprasubscrisa. Noile actiuni NEPI emise investitorilor din registrul de actiuni din Africa de Sud - JSE vor avea pretul de 135 ranzi sud-africani pe actiune, reprezentand un discount de 1% fata de preturile medii ponderate din ultimele 30 zile, respectiv un discount de 4,5% luand in calcul preturile de inchidere anterioare, din data de 2 octombrie", se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Fondul a anuntat luni dimineata o majorare de capital pentru atragerea sumei de 1 miliard de ranzi sud-africani (aproximativ 65 milioane de euro), pe bursa de la Johannesburg (Africa de Sud). Compania este listata secundar la bursa de la Bucuresti.

"Incasarile aferente vendor consideration placing-ului se vor folosi pentru a refinanta achizitia anuntata recent de catre companie, respectiv Auchan Titan Shopping Centre in Bucuresti", a informat NEPI.

Citeste si:
Conflict între AFI și NEPI: vânzarea clădirilor de birouri din...
Conflict în tranzacția cu...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri