Iulius Group dubleaza capacitatea food court-ului din Palas Mall Iasi

Palas Mall Iasi a demarat lucrarile de extindere a food court-ului, in contextul cresterii numarului de angajati din cladirile de birouri ale ansamblului si al clientilor. In curand, in Palas Mall va exista un numar dublu de locuri si noi operatori de restaurante.

Lucrarile de extindere a food court-ului Palas Mall Iasi sunt in desfasurare, avand ca termen de finalizare luna decembrie. Dupa extindere, food court-ul 1.500 de locuri in interior si alte 400 pe terasa, in sezonul cald.

Spatiul extins va permite si deschiderea unor noi locatii. In prezent, in food court sunt peste 20 de operatori, ale caror oferte includ gastronomii cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau romanesc, preparate vegane, deserturi si bauturi fresh.

Zilnic, in medie, peste 7.000 de persoane iau masa in food court-ul din Palas Iasi, iar acestora li se adauga cele care apeleaza la serviciile de tip „to go”.

Extinderea food court-ului vine si in contextul in care numarul angajatilor care vor lucra in Palas va creste dupa finalizarea a doua noi cladiri office clasa A din ansamblu: United Business Center 5 (15.000 mp inchiriabili) si United Business Center 6 (9.000 mp inchiriabili). Cele doua cladiri vor facilita crearea a aproximativ 3.000 de locuri de munca.

Citeste si:
Conceptul pe care nimeni nu il mai poate ignora in piata de birouri
Living office - conceptul pe...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri