Daca esti un adevarat iubitor de zapada, avem vesti bune: vremea pe plaiurile mioritice va tine cu tine si nu are niciun sens sa pleci in vacanta pe alte meleaguri. Ce alt loc mai bun decat muntii nostri albi pentru a te bucura de prieteni, zapada, distractie si bucate traditionale?! Iar daca grijile tale sunt mai degraba legate de cazarea in Romania, am gasit si aici o solutie pentru tine: cazarea in apartamente de lux in regim hotelier la preturi avantajoase.

Apartamente in regim hotelier la preturi avantajoase – conceptul de gazda dus la un alt nivel

In conditiile unor hoteluri romanesti care lasa mult de dorit din punctul de vedere al raportului calitate-pret, apartamentele in regim hotelier au devenit o alternativa mult superioara hotelurilor existente la nivel national. Nu este vorba despre un concept inovator, ci despre vechea idee de “a sta in gazda” dusa la un alt nivel. Atunci cand inchiriezi un apartament de lux in regim hotelier, conditiile vor fi aceleasi ca cele de la hotel, preturile vor fi mult mai pe gustul tau, iar in plus te vei bucura de intimitate si de absenta totala a proprietarului (spre deosebire de vechea idee de gazda).

Pentru a gasi astfel de oferte, iti recomandam platforma de apartamente in regim hotelier E-Stabil.ro – platforma care reuneste ofertele a peste 150 de apartamente si vile premium gata de a fi inchiriate in regim hotelier. In plus, echipa E-Stabil verifica fiecare proprietate pe care o ofera spre inchiriere si chiar ajuta proprietarii cu serviciile unui fotograf profesionist pentru ca acestia sa ofere o imagine reala si bine pusa in valoare a apartamentului sau vilei pe care o dau spre inchiriere. Prin urmare, vei putea face o alegere corecta, avand la dispozitie imagini reale cu respectivele apartamente si de un serviciu de relatii cu clientii disponibil timp de 24 ore 7 zile din saptamana.

Si nu este vorba despre orice fel de apartamente. Turistii in cautare de conditii superioare de cazare, pot gasi deja pe E-Stabil case de vacanta, conace restaurate, vile de lux, apartamente de 2 sau 3 camere, studiouri si garsoniere. Cele mai multe oferte sunt pentru orasele Bucuresti, Galati, Brasov, Sibiu, Cluj si Timisoara. Iar pentru zonele cele mai frecventate in aceasta perioada, E-Stabil ofera o multitudine de variante de apartamente in regim hotelier in Brasov-Prahova.

2 penthouse-uri cu Jacuzzi, un conac cu masa de billiard si o vila de lux cu piscina interioara – doar cateva dintre ofertele in regim hotelier de pe E-Stabil

E-Stabil filtreaza ofertele si proprietarii, acestia din urma fiind sfatuiti de E-Stabil sa adere la un set de bune practici de ospitalitate. Practic, situl isi doreste ca, dincolo de platforma, sa fie comunitatea celor care isi doresc sa descopere Romania calatorind in regim hotelier. Apartamentele si vilele disponibile pe E-Stabil sunt atent selectate astfel incat sa ofere destinatii inedite pentru vacanta, o reala alternativa clasicelor hoteluri romanesti. Printre celelalte avantaje observate de turistii care au inchiriat deja in regim hotelier pe E-Stabil s-au remarcat cadrul mai intim decat la hotel si libertatea de miscare, precum si spatiul considerabil mai mare oferit de respectivele proprietati.