Immochan, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari la nivel local, a demarat cea de-a treia faza a proiectului Coresi, o zona rezidentiala cu un potential de 3.000 de apartamente, pe o suprafata de 46 de hectare.

Complexul rezidential va fi dezvoltat in parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, companie administrata de Daniela Kasper, un partener cunoscut in dezvoltarea imobiliara din Brasov.

Denumit Coresi Avantgarden, noul complex rezidential va continua modernizarea orasului Brasov si se va intinde pe o suprafata de 8% din totalul disponibil din orasul situat in centrul tarii. Proiectarea Coresi Avantgarden se va realiza dupa standarde BREEAM de dezvoltare durabila si respect al mediului inconjurator.

Coresi Avantgarden beneficiaza de infrastructura rutiera dezvoltata recent, de proximitatea cu cel mai mare parc al orasului, dar si cu zona de activitati tertiare si universitare. Complexul va fi dotat cu echipamente destinate confortului locuitorilor sai – locuri de joaca pentru copii, parcari, spatii comerciale si de utilitate publica.

Complexul va include trei tipuri de locuinte: de tip studio, apartamente de doua si trei camere.

Cand incepe constructia Coresi Avantgarden: etapele de dezvoltare ale proiectului din Brasov

Intr-o prima faza, Coresi Avantgarden va prinde contur printr-un lot de 150 de apartamente, iar lucrarile de constructie vor incepe in perioada martie-aprilie 2016. „Incepand cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, in functie de capacitatea de absorbtie a pietei”, a declarat Tatian Diaconu, CEO al Immochan Romania.

Primul pas din proiectul Coresi, lansat in martie 2015 in Brasov, a adus conceptul de shopping resort in premiera pentru Romania.

Immochan Romania are patru directii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare in parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale si a retail park-urilor; activitati de property management pentru galeriile comerciale si valorizarea patrimoniala a proprietatilor grupului Auchan.

Prin proiectul Coresi Avantgarden, compania isi diversifica activitatea intr-un domeniu nou – acela al dezvoltarilor rezidentiale.



Avantgarden Immo Invest este o companie specializata in promovarea, realizarea si comercializarea de proiecte rezidentiale, condusa de Daniela Kasper. Compania are un portofoliu de proiecte reprezentative, cumuland 1300 de apartamente construite in perioada 2006-2016: complexele rezidentiale Avantgarden1 si Avantgarden2 Brasov si proiectul Avantgarden Tractorul, finalizat in 2016 si comercializat in totalitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri