Immochan este in discutii avansate cu Kasper Immo Invest, firma controlata de Daniela Kasper si dezvoltatorul proiectului Avangarden 2 din Brasov, pentru dezvoltarea zonei rezidentiale de pe platforma Tractorul Brasov, a spus Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania.

Diaconu a mentionat ca doreste ca anul viitor sa inceapa constructia zonei rezidentiale din proiect, mentionand ca in prezent pot fi construite circa 2.000 de locuinte pe fosta platforma Tractorul Brasov.

Diaconu a spus ca inca nu a fost agreata formula colaborarii cu Daniela Kasper si nu se stie daca va fi un joint venture sau o vanzare de teren catre acest dezvoltator. Seful Immochan mentioneaza ca varianta vanzarii ar fi mult mai simpla, dar ca in cazul in care se va agrea aceasta solutie vanzarea va avea loc succesiv pentru a se asigura ca pe teren chiar se dezvolta si nu este achizitionat speculativ.

Kasper Immo Invest a demarat anul trecut un proiect rezidential vizavi de proiectul rezidential Coresi Brasov, denumit Avangarden Tractorul. Compania a mai dezvoltat in oras ansamblul Avangarden 2, iar Daniela Kasper a fost implicata si in dezvoltarea Avangarden 1, alaturi de Simon Maurer. Ulterior, cei doi investitori au inceput sa dezvolte separat, impartind brandul Avangarden. Daniela Kasper a construit Avangarden 2 si are acum in dezvoltare Avangarden Tractorul, iar Maurer a demarat proiectul Avangarden 3.

Citeste si:
Tranzactii de 4 MLD. euro in piata imobiliara in ultimii 5 ani
Cushman: Valoarea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ceetrus a incheiat a treia faza de lucrari la Coresi Business Campus