Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din zona de nord a Bucurestiului, va investi in acest an aproximativ 20 de milioane de euro in constructia a 500 de noi apartamente si vile in cadrul proiectului si continuarea dezvoltarii generale a infrastructurii din Cosmopolis.

“Anul 2015 a fost unul bun, cumparatorii fiind tot mai decisi, pe fondul stabilizarii preturilor si imbunatatirii ofertelor de creditare. Am inregistrat o crestere de 34% a vanzarilor in Cosmopolis, ajungand astfel la peste 1000 de locuinte vandute in trei ani”, a declarat Gabriel Voicu, director New Homes division in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager si agent exclusiv al Cosmopolis.

In acest moment sunt 2.100 de locuinte finalizate in cadrul Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului numarand peste 3.700 de locuitori. Investitiile programate pentru 2016 vor fi directionate si catre continuarea dezvoltarii infrastructurii generale din cadrul proiectului, cea mai importanta facilitate care va fi dezvoltata in acest an fiind un strip mall cu o suprafata inchiriabila de 3.500 de metri patrati.

Centrul comercial va avea ca principale ancore un supermarket Carrefour cu o suprafata de 1200 de metri patrati, un magazin miniPrix si trei restaurante. Strip mall-ul, care este deja preinchiriat in proportie de 50% si a carui data de finalizare este vara acestui an, va mai include un cabinet medical generalist, petshop si clinica veterinara, o macelarie, o curatatorie, spalatorie auto, o cofetarie, un magazin de amenajari interioare, unul de produse bio, beauty salon, un bistro si alte spatii de servicii si va dispune de o parcare cu 60 de locuri. Aditional, in acest an vor mai fi construite doua piscine exterioare, mai multe terenuri de sport si se va continua dezvoltarea infrastructurii rutiere a proiectului, care numara deja peste 12 kilometri de drumuri publice.

In cadrul proiectului exista deja o serie de facilitati care includ un supermarket operat de Carrefour cu o suprafata de 350 de metri patrati, gradinita, scoala primara, un parc, o plaja privata pe malul lacului din apropierea ansamblului, sapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal si de tenis, farmacie, pizzerie si mai multe terenuri de joaca pentru copii.

Preturile de vanzare ale locuintelor din Cosmopolis pleaca de la 34.600 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafata construita de 56 de metri patrati, de la 48.500 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata construita de 67 de metri patrati, in timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafata construita de 86 de metri patrati, are un pret de 59.700 de euro + 5% TVA. In cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vanzare si vile, cu suprafete care pornesc de la 92 de metri patrati construiti si preturi de la 78.000 de euro + 5% TVA.

Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Pana in prezent, investitiile in cadrul Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 268 de milioane de euro, in constructia de locuinte, infrastructura, spatii comerciale si spatii verzi.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este in prezent cel mai important consultant imobiliar pe segmentul rezidential, fiind manager si agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidentiale in Bucuresti, printre care Cosmopolis, Felicity Residentials, MetroCity Academiei, Onix Residence, Politehnica Park Residence si Sun Residence Berceni.

In ultimii doi ani, Coldwell Banker Affiliates of Romania a vandut integral mai multe proiecte rezidentiale din Bucuresti, printre care Rose Garden, Alia Apartments, Nordia Residence sau South City. Compania a vandut in 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.300 de locuinte noi doar in Bucuresti.

Coldwell Banker este unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari alaturi de Colliers, DTZ, CBRE, JLL sau Knight Frank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri