Leroy Merlin deschide primul magazin din acest an in Constanta si ajunge la al noualea spatiu propriu la nivel local

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj prezenti pe piata din Romania, va deschide pe 12 februarie cel de-al noualea magazin din reteaua proprie, in Constanta.

Magazinul, care se intinde pe o suprafata de circa 12.000 mp, este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu si beneficiaza de serviciul drive in, dispus pe o suprafata de 2.500 mp.

„Leroy Merlin incepe anul 2016 cu o lansare de magazin importanta. Zona Dobrogei este unul dintre punctele regionale de interes pentru noi, Constanta situandu-se printre cele mai mari si cele mai vibrante orase din tara, mai ales in sezonul estival. Locuitorii din aceasta zona a tarii sunt activi, intreprinzatori si deschisi la proiecte noi”, a declarat Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.

Circa 100 de angajati vor lucra in noul spatiu comercial.

In prezent, in Romania, functioneaza 8 magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov , un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, pe DN1 un magazin in Brasov, un magazin in Cluj-Napoca si un magazin in Sibiu in incinta Shopping City Sibiu.

Citeste si:
Leroy Merlin va deschide un nou magazin și face angajări
Leroy Merlin va deschide un...

Pe lista retailerului francez se afla mai multe locatii cheie care vor intra intr-un proces de remodelare, printre acestea numarandu-se doua magazine in Cluj-Napoca, si cate o locatie in orasele Iasi, Suceava, Bacau, Targu Mures, Timisoara, Pitesti, inca un magazin in Craiova si locatia din Chitila, care se afla la o distanta scurta fata de primul magazin deschis de Leroy Merlin in Romania.

Dupa numai patru ani de la deschiderea primului magazin in Romania, Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj si totodata unul dintre cei mai activi jucatori pe piata interna de profil, a urcat anul trecut pe locul trei in topul celor mai mari jucatori din industria de profil, o evolutie generata in special de preluarea din cursul anului 2014 a operatiunilor BauMax din Romania, dar si a succesului de care s-au bucurat magazinele proprii deschise la nivel local.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman,Praktiker, Kingfisher, OBI, si Hornbach au fost principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail in ultimii ani.

Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman, Ambient sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Citeste si:
Lamy, Leroy Merlin: Vom reveni la creștere dacă nu vom înfrunta un...
Frédéric Lamy, CEO Leroy...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri