Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) l-a numit pe Florin Hahui in functia de presedinte, acesta luandu-i locul lui Laurentiu Istrate, director general Austrotherm, manager care in ultimii ani a detinut sefia Asociatiei.

Mai mult, ROMEPS are, de la inceputul lunii februarie, si un nou Consiliu Director, format din vicepresedintii Sorin Cristea, din partea Arcon, si Serban Cazanisteanu, director general Mindo SA.

“Rolul meu este acela de a continua proiectele demarate in anii anteriori si de a incepe altele noi, menite sa contribuie la educarea consumatorilor si la imbunatatirea pietei de polistiren expandat”, a declarat Florin Hahui, noul presedinte al ROMEPS.

Florin Hahui il inlocuieste in functia de presedinte al Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania pe Laurentiu Istrate, director general al producatorului de materiale de constructii Austrotherm. Conform Actului Constitutiv al Asociatiei, atat presedintele, cat si membrii Consiliului Director se aleg pentru o perioada de un an.

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) a fost infiintata in anul 2004, din 2011 activand sub aceasta denumire. Asociatia isi propune sa promoveze pe piata din Romania un standard pentru producatorii de polistiren si sa vegheze la respectarea reglementarilor.

ROMEPS are, in prezent, 13 membri, printre care Arcon, Austrotherm, Hirsh Porozell, Swisspor, Congips, Firos, Masterplast, Mindo, Onebrand, Euroconf Impex, Mecatronics, precum si Plastics Europe si Isopor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri