Coruptie, poate chiar la un nivel mult mai ridicat, este si in statele dezvoltate din Europa, astfel ca mediatizarea si promovarea unei imagini nefavorabile a tarii noastre nu va face altceva decat sa altereze si mai mult increderea romanilor in propria tara si in viitorul acestora in Romania.

“Este foarte important sa nu ne mai facem atata anti-reclama legata de coruptie. Coruptie este in toata Europa si in Romania nu este mai multa coruptie decat in celelalte state europene. Aceasta anti-reclama scade nebanuit increderea romanilor in viitorul lor”, a spus ing. Dragos Irimescu, director general Depaco, compania care detine pe piata brandul Wetterbest, specializat in productia de acoperisuri metalice.

Potrivit acestuia, pentru un bun mers al lucrurilor in tara noastra ar trebui acordata o atentie sporita acordata tinerilor pentru a-i pastra in tara. “E nevoie acuta de forta lor”, crede managerul companiei specializata in productia de materiale de constructii.

Intrebat despre actuala situatie legata de legea "Darii in Plata", care a starnit nenumarate controverse in randul populatiei, Dragos Irimescu sustine ca Presedintele si parlamentarii trebuie sa delibereze, tinand cont de realitatea economica din Romania, de modelele din alte tari europene si de propunerile Comisiei Europene.

“Este important ca bancile sa nu devina agentii imobiliare”, a mai aratat Irimescu.

Dragos Irimescu este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de constructii din Romania, fiind unul dintre primii manageri romani care a decis sa urmeze modelul de succes implementat de nordici, adus pe plan local imediat dupa 1990, fiind omul care a contribuit din plin la crearea brandului de tigle metalice Wetterbest, unul dintre cei mai mari jucatori de profil de pe plan local.

Wall-Street.ro a lansat proiectul anului: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri