Transformarea Sun Plaza va incepe in primul trimestru al anului curent, urmand a fi finalizata in primul trimestru al anului 2018.

Lucrarile de reconfigurare si extindere, concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Vienna si coordonate de Optim Project Management, vor viza renovarea si reamenajarea unei parti considerabile a mall-ului.

Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona de sud a Bucurestiului, cu o suprafata construita totala de aproximativ 200.000 mp, fiind administrat de CBRE Romania si detinut de S IMMO AG.

Citeste si:

Sun Plaza numara in momentul de fata 140 magazine, inclusiv spatii de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pista de bowling, centre destinate copiilor, precum si un food court generos cu o capacitate de 1.200 locuri. Principalii chiriasi-ancora sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebe Tei si Flanco.

In 2015, Sun Plaza a atins recordul istoric de 13,5 milioane de vizitatori.

Sun Plaza este unul dintre cele mai importante centre comerciale din Capitala, rivalizand cu alte proiecte ale unor mari dezvoltatori precum Baneasa Shopping Center, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall sau proiectele Bucuresti Mall si Plaza Romania.