La sase ani de la inaugurare, Sun Plaza Shopping Center, unul dintre cele mai ambitioase investitii ale S Immo din regiune, intra intr-un proces de reconfigurare care va imbunatati in mod considerabil mixul de chiriasi si numarul de magazine, prin extinderea suprafetei totale cu inca 11.000 mp si aducerea unui numar de cel putin 40 de noi magazine.

Transformarea Sun Plaza va incepe in primul trimestru al anului curent, urmand a fi finalizata in primul trimestru al anului 2018.

Lucrarile de reconfigurare si extindere, concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Vienna si coordonate de Optim Project Management, vor viza renovarea si reamenajarea unei parti considerabile a mall-ului.

Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona de sud a Bucurestiului, cu o suprafata construita totala de aproximativ 200.000 mp, fiind administrat de CBRE Romania si detinut de S IMMO AG.

Sun Plaza numara in momentul de fata 140 magazine, inclusiv spatii de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pista de bowling, centre destinate copiilor, precum si un food court generos cu o capacitate de 1.200 locuri. Principalii chiriasi-ancora sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebe Tei si Flanco.

In 2015, Sun Plaza a atins recordul istoric de 13,5 milioane de vizitatori.

Sun Plaza este unul dintre cele mai importante centre comerciale din Capitala, rivalizand cu alte proiecte ale unor mari dezvoltatori precum Baneasa Shopping Center, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall sau proiectele Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri